Menu

Content

Uvjeti korištenja

Na uvjete korištenja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od Članka 57. do Članka 79.

Prodavač u ovoj web trgovini je Adrianit, obrt za trgovinu i proizvodnju, Bana Josipa Jelačića 17, 48260 Križevci, OIB:69055367770, MB:90180747.

Svi kupci u web trgovini www.adrianit.com.hr sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj s narudžbom prihvaćaju i potvrđuju Uvjete korištenja. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici. Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Cijene su izražene u kunama (s PDV-om) i vrijede do isteka zaliha. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave. Slike i opisi proizvoda su pripremljeni na način da kupcu točno prenose sve karakteristike proizvoda, ali unatoč velikoj pažnji moguće su greške u tekstu i slikama proizvoda, zbog čega se unaprijed ispričavamo. 

Prodavač nije odgovoran za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web sjedištu, te ne snosi nikakvu odgovornost nastalu eventualnim dodatnim troškovima korištenja ovih stranica kao što su telefonski račun i slično. 

1. NARUČIVANJE

Proizvodi iz web trgovine se naručuju putem interneta slijedeći jednostavne upute kako bi ispunili sve potrebne podatke te na kraju potvrdili narudžbu. Za narudžbu nije potrebna registracija. Pri kupnji na našoj web trgovini kupac može u svakom trenutku prije konačne potvrde odustati od kupovine, te se po koracima vratiti na početni katalog proizvoda. 

Postupak narudžbe se ostvaruje u nekoliko jednostavnih koraka:

1. Dodati izabrane proizvode u košaricu;
2. Postupak narudžbe:
    a. unos podataka za plaćanje (fizičke osobe ili tvrtke)
    b. unos adrese za dostavu (ako je različita od one u Podacima za plaćanje)
    c. unos načina plaćanja (pouzeće ili internet bankarstvo/opća uplatnica)
    d. potvrda i zaključenje narudžbe
3. Kada je postupak narudžbe zaključen, na Vašu email adresu poslat ćemo Potvrdu o zaprimanju narudžbe. U slučaju da potvrdu ne primite molimo da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naručivanje putem web trgovine je moguće 24h dnevno 7 dana u tjednu.

Osim ovim putem, artikle s web trgovine možete naručiti i putem e-mail adrese ili društvenih mreža Facebook i Twitter. 

2. UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE
 
Dostava robe vrši se poštom u okviru 5-15 radnih dana. Subota i nedjelja nisu uključene u vrijeme dostave. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena odmah po primitku narudžbe uz plaćanje pouzećem, a uz bezgotovinsko plaćanje rok isporuke počinje od trenutka kada Adrianit, obrt za trgovinu i proizvodnju primi uplatu na svoj žiro-račun.  
Ukoliko roba nije na raspolaganju, prodavač će kupca obavijestiti e-mailom o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.
 
3. NAČINI PLAĆANJA
 
Pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate u gotovini djelatniku Hrvatske pošte. 

*NAPOMENA* 
Kod plaćanja pouzećem Hrvatska pošta naplaćuje Naknadu za platni promet u iznosu 9,00 kn za otkupnine do 240,00 kn, a za otkupnine iznad 240,00 kn naplaćuje se 3,75% iznosa otkupnine - pregled cijena naknada na linku: Hrvatska pošta - Cjenik ostalih usluga (Npr. račun u iznosu 200,00 kn naplatit će se 209,00 kn, a račun u iznosu 300,00 kn naplatit će se 311,25 kn). 

Putem predračuna

Nakon potvrde narudžbe na Vašu e-mail adresu poslat ćemo Vam Ponudu za plaćanje. Rok za plaćanje prema Ponudi je 14 radnih dana. Otprema i dostava su ovisne od datuma uplate ponude ili dostavljenoj potvrdi o uplati koju je potrebno poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nakon Vaše primljene potvrde ili uplate na žiro-račun, kupljene proizvode isporučit ćemo Vam prema dogovorenim uvjetima roka isporuke.

4. POVRAT I ZAMJENA ARTIKALA

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 14 dana od dana primitka robe i to u slučajevima:

POVRAT PROIZVODA BEZ NAVOĐENJA RAZLOGA
U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara imate ga pravo bez navođenja razloga nekorištenog vratiti. Molimo Vas da nas prilikom vraćanja ili zamjene proizvoda prethodno kontaktirate na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakiranju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet.
Sukladno Članku 79., Stavku 3. Zakona o zaštiti potrošača, kupac ne može bez navođenja razloga vratiti proizvode kupljene u željenoj metraži.
Iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo Vam na Vaš tekući račun najkasnije u roku od 3 radna dana. 

U slučaju povrata bez navođenja razloga, kupac sam snosi troškove povrata.  

POVRAT OŠTEĆENIH PROIZVODA 
Pri preuzimanju proizvoda od kurirske službe obratite pozornost na moguća oštećenja nastala u transportu (oštećena vanjska ambalaža). U slučaju da je paket prilikom preuzimanja oštećen kupac ga je dužan reklamirati kurirskoj službi i odbiti preuzeti takav paket.  
U slučaju oštećenja proizvoda koja nisu nastala transportom otpremne troškove povrata pokriva prodavač.

5. REKLAMACIJE

Sukladno Članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail adresu:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Adrianit, Bana Josipa Jelačića 17, 48260 Križevci. 
Zakonski rok za podnošenje reklamacija je 60 dana od dana primitka proizvoda s nedostatkom. Odgovor na pisani prigovor kupac će dobiti u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora. 
U slučaju reklamacije, kupac vraća proizvod prodavaču na trošak prodavača.
Prodavač je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili mu vratiti cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate, računajući od dana primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora o kupnji.
 
6. ZAŠTITA PRIVATNOSTI
 

Adrianit, obrt za trgovinu i proizvodnju se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.
Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koje koristimo samo u svrhu prodaje i dostave proizvoda. Ti podaci se neće koristiti u nikakve marketinške ili druge svrhe. 

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i telefonski broj. OIB nije obavezan podatak i unosi se samo za potrebe izdavanja R2 računa za pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost. 

Podaci se prikupljaju pri zaključenju narudžbe u obrascu web trgovine, narudžbama putem e-maila, poruka na Facebooku ili telefonskim pozivom kupaca. Podaci nam služe za potrebu kontakta s kupcem u vezi statusa narudžbe, izdavanje računa i dostavu robe. 
Podaci o kontaktu prilikom bilo kakvih upita bez dogovorene kupnje, putem elektroničke pošte, profila na Facebooku ili telefonski, neće se koristiti u nikakve druge svrhe osim odgovora na taj upit, i bit će brisani, osim u slučaju zahtjeva za naknadnom informacijom u svrhu odgovora na isti upit.    

Pristup podacima osim djelatnika Adrianita imaju ugovorne tvrtke za održavanje računalnog programa i web stranice, te ugovorna dostavna služba.
Kod plaćanja putem žiro-računa pristup podacima ima još i bankarska kuća zbog autorizacije transakcije.
S dostavnom službom dijelimo samo vaše ime, prezime i adresu. Broj telefona dajemo samo na Vaš pismeni zahtjev u slučaju potrebe kontakta s kurirom prilikom dostave.

U slučaju kakve izmjene Vaših podataka, promijenit ćemo ih prilikom unosa Vaše sljedeće narudžbe.

Vaši podaci se čuvaju u računalnoj bazi podataka i na ispisu izdanog računa u zakonski propisanom roku od 11 godina sukladno Općem poreznom zakonu, te Zakonu o računovodstvu.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, te se neće ustupiti neovlaštenim trećim osobama ni u koju svrhu. Svi radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.

U slučaju upita ili prigovora vezanih za zaštitu osobnih podataka možete nas kontaktirati pismeno putem pošte ili elektroničke pošte:
na adresu: Adrianit
                  Bana Josipa Jelačića 17
                  48260 Križevci

ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Poštovani posjetitelji,

Vaše narudžbe također primamo i putem maila ili društvenih mreža, te šaljemo poštom na željenu adresu. Rok isporuke je 5-15 radnih dana.

Mogućnosti plaćanja za dostave u Republici Hrvatskoj su prilikom pouzeća ili putem žiro - računa, troškovi pakiranja i dostave iznose 30,00 kn, a za narudžbe u iznosu iznad 500,00 kn dostava je besplatna.

Za dostave izvan Republike Hrvatske način plaćanja je putem žiro - računa. troškovi pakiranja i dostave iznose 120,00 kn, a za narudžbe iznad 1000,00 kn dostava je besplatna.


Sve upite vezane uz naše proizvode koji nisu prikazani na ovoj stranici pošaljite nam na našu email adresu.

Nadamo se da ćete u našem asortimanu pronaći nešto za sebe i svoje slobodne ili poslovne aktivnosti.

Obrasci:

- Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Prijava or Registracija